MANETES

MANETES
Centre d'expressió plàstica

dijous, 29 d’abril del 2010

Una nova edició de cursos de Fimo!



Ei gent! Estem muntant una altra edició de cursos de Fimo (o pasta polimèrica) per finals de maig. Concretament el dissabte 22 de maig farem el curs d’iniciació i el dissabte 29 de maig el d'avançat. Els cursos són de 10:00 a 13:30.

I què fem en cada curs? Doncs en el nivell d’iniciació aprenem a:

- Treballar el fimo en general: conèixer els diferents tipus de pasta polimèrica que hi ha en el mercat, a condicionar-la, eines bàsiques de treball (laminadora o màquina de pasta, cúters o talladors, talladors amb formes,...), consells de cocció, metodologies bàsiques de treball (com treballar els colors, neteja, etc.),...
- Aspectes bàsics de la tècnica millefiori (a fer murrinas). Concretament fem espirals i el "crisantemo".
- Fer degradats.
- La tècnica de la sal.
- Utilitzar la xurrera o xeringa o extrusora. Fem "cuentas retro".
- Fer transferències.

Aquest nivell va dirigit tant a la gent que no ha tocat mai el fimo, com aquella gent que ja hi ha treballat i vol assentar els seus coneixements i/o metodologies de treball. 






En el nivell avançat aprenem:

- La tècnica de Mokume Gane.
- La tècnica Mica Shift.
- Treballar amb pa de plata o pa d’or.
- La tècnica "relleu + pintura".
- Fer peces buides per dins.

Aquest nivell va dirigit especialment a aquella gent que ja ha treballat amb el Fimo i vol aprendre aquestes tècniques. Tot i que en anteriors edicions també l’han fet gent que no havia treballat mai amb el Fimo i han quedat contentes :D





En el curs està inclòs tot el material i en el curs de iniciació es dóna una xurrera i en el d’avançat una plantilla de sanefes.

Si us voleu apuntar a algun dels cursos només heu de trucar a Manetes (93 788 49 85) o enviar un mail a info@manetes.com o rosercapdevila@yahoo.es i donar un nom i un telèfon.

Us hi esperem!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada