MANETES

MANETES
Centre d'expressió plàstica

diumenge, 7 de novembre del 2010


Hola gent!

Com va el fred? Nosaltres per fi us podem presentar els cursos de Fimo per aquest trimestre! Vist el funcionament de les darreres edicions hem introduit algunes modificacions:  hem modificat una mica el temari, hem introduit aspectes d’acabat de peces i muntatge, hem ampliat l’horari (ara seran de 9:30 a 13:30), ja que en realitat sempre ens allargàvem, i ... fem un tercer curs per a l@s més adictes al Fimo!


I què farem en cada curs?El nivell d'iniciació es farà el dissabte 11 de Desembre, i aprendrem:


- Treballar el fimo en general: condicionar-lo, eines bàsiques de treball (laminadora o màquina de pasta, cúters o talladors, talladors amb formes,...), consells de com coure'l, metodologies bàsiques de treball (com treballar els colos, neteja,...),...
- Aspectes bàsics de la tècnica millefiori (a fer murrinas). Concretament fem espirals i el crisantemo.
- Fer un degradat.
- Utilitzar la xurrera o xeringa i fem "cuentas retro".
- Fer transferències.
- Nocions bàsiques de com muntar peces de bijuteria.


Podeu veure que no ha canviat gaire, només hem eliminat la tècnica de la sal per poder donar unes nocions de muntatge de peces i fes més estona de transferències.El nivell d'avançat 1 es farà el dissabte 20 de Novembre, i aprendrem:


- La tècnica de Mokume Gane.
- La tècnica Mica Shift.
- Fer peces buides per dins.
- La tècnica de "relleu  + pintura".
- Nocions avançades de muntatge de peces.

A diferència d'altres edicions, ja no treballarem amb el pa de plata.El nivell d'avançat 2 es farà el dissabte 27 de Novembre, i aprendrem:


- La tècnica etching o de fimo gravat.
- A treballar el fimo líquid: transferències, falsa ceràmica i pintures a l'alcohol.Recordeu que en els cursos està inclòs tot el material, fins i tot l'esmorzar :D, i en el curs d'iniciació es dóna una xurrera i uns apunts (sobre cosells bàsics per a treballar les pastes polimèriques) i en els d'avançat una plantilla de sanefes.


Així que si us engresqueu, o voleu més informació, truqueu a Manetes (93 788 49 85) o envieu un mail a info@manetes.com o rosercapdevila@yahoo.es.


Us hi esperem a tot@s!!!! :D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada